Psicòloga a Barcelona

Psicòloga a Barcelona

Julia Custova

IMG_0004-400px

Al llarg de la meva carrera professional he desenvolupat feines i encàrrecs laborals molt diversos. Des d’estar ocupada en una empresa de Moscou, a professora i dissenyadora de programes formatius; tot, abans d’esdevenir directora d’una escola de llengua espanyola, també a Moscou.

Aquestes experiències han contribuït a complementar el meu perfil acadèmic de psicòloga; especialment orientat al tractament de qüestions relacionades amb el canvi de l’activitat professional que experimenten les persones en la seva vida. Canvis que molt sovint van associats a la necessitat d’adaptar-se a nous entorns socials i culturals.

La psicologia sempre ha estat una dedicació que ha corregut paral·lelament als llocs de treball que he ocupat a Rússia. Així, m’agradaria destacar les pràctiques realitzades amb infants; la tasca de co-entrenadora de grups i la meva consultoria privada en l’àmbit de la psicologia. Actualment he traslladat la meva consulta a Barcelona.

Formació

• Diploma de psicóloga Universitat Ruso Estatal Pedagogica Herzen (1999-2004, Sant-Petersburg)
• Màster Universitari Ciència Cognitiva i Llenguatge – UAB (2013-2015г, Barcelona)

Árees d’atenció

En adults els tòpics més populars són la cerca d’un nou lloc a la vida, la crisi personal o de parella.

Les situacions relacionades amb la salut i l’estat físic. El treball amb familiars i entorn personal.

Les consultes relacionades amb l’aprenentatge de llengües estrangeres, tant en adults com en infants.

Preguntes i respostes

 • Cóm són les meves consultes?

  El procés s’articula al voltant de dos eixos: el treball prolongat en el temps que s’associa a un objectiu futur i determinat, i la resolució de problemes diaris de més curt abast.

  La consulta acostuma a durar una hora en la que hi ha un treball actiu i conjunt. La major part del temps s’adreça a processar les emocions pendents, abans d’avançar en la cerca d’opcions per a la resolució del problema principal. En aquesta segona part, també es treballa amb sentiments més profunds.

  La meva tècnica es basa en la conversa, en preguntes i respostes, també en facilitar l’opció d’auto-preguntar-se. Sovint utilitzo la teràpia de l’art per disminuir el temps de diagnòstic i progressar més fàcilment en la gestió de les emocions. El meu objectiu principal és ajudar a viure una vida feliç.

 • Quin és el cost del servei?

  Una consulta bàsica que dura 1 hora costa 50 EUR.
  La primera visita de 30 minuts és sempre gratuïta.

 • Quina dura té l’acció terapèutica?

  La durada i la intensitat de la teràpia, en gran part, depenen de cada persona. Segons els objectius i el diagnòstic principal acordem l’horari de les visites. En la majoria dels cassos hi ha una dinàmica semblant: això vol dir que els canvis significatius apareixen entre les 8 i les 10 consultes, tot i que els efectes a curt termini ja s’observen després de cada visita.

  Per començar, recomanaria fer una consulta a la setmana i, després de veure els primers canvis, continuar amb el ritme d’una consulta cada 2 o 4 setmanes. Aquest tipus d’encontres es fan cada vegades menys freqüents fins que ja no són necessaris.