Psicòloga a Barcelona

Psicòloga a Barcelona

Julia Custova

YuliaKustovas

Al llarg de la meva carrera professional he desenvolupat feines i encàrrecs laborals molt diversos. Des d’estar ocupada en una empresa de Moscou, a professora i dissenyadora de programes formatius; tot, abans d’esdevenir directora d’una escola de llengua espanyola, també a Moscou.

Aquestes experiències han contribuït a complementar el meu perfil acadèmic de psicòloga; especialment orientat al tractament de qüestions relacionades amb el canvi de l’activitat professional que experimenten les persones en la seva vida. Canvis que molt sovint van associats a la necessitat d’adaptar-se a nous entorns socials i culturals.

La psicologia sempre ha estat una dedicació que ha corregut paral·lelament als llocs de treball que he ocupat a Rússia. Així, m’agradaria destacar les pràctiques realitzades amb infants; la tasca de co-entrenadora de grups i la meva consultoria privada en l’àmbit de la psicologia. Actualment he traslladat la meva consulta a Barcelona.

Formació

• Diploma de psicóloga Universitat Ruso Estatal Pedagogica Herzen (1999-2004, Sant-Petersburg)
• Màster Universitari Ciència Cognitiva i Llenguatge – UAB (2013-2015г, Barcelona)

Árees d’atenció

En adults els tòpics més populars són la cerca d’un nou lloc a la vida, la crisi personal o de parella.

Les situacions relacionades amb la salut i l’estat físic. El treball amb familiars i entorn personal.

Les consultes relacionades amb l’aprenentatge de llengües estrangeres, tant en adults com en infants.

Preguntes i respostes

 • Cóm són les meves consultes?

  El procés s’articula al voltant de dos eixos: el treball prolongat en el temps que s’associa a un objectiu futur i determinat, i la resolució de problemes diaris de més curt abast.

  La consulta acostuma a durar una hora en la que hi ha un treball actiu i conjunt. La major part del temps s’adreça a processar les emocions pendents, abans d’avançar en la cerca d’opcions per a la resolució del problema principal. En aquesta segona part, també es treballa amb sentiments més profunds.

  La meva tècnica es basa en la conversa, en preguntes i respostes, també en facilitar l’opció d’auto-preguntar-se. Sovint utilitzo la teràpia de l’art per disminuir el temps de diagnòstic i progressar més fàcilment en la gestió de les emocions. El meu objectiu principal és ajudar a viure una vida feliç.

 • Quin és el cost del servei?

  Una consulta bàsica que dura 1 hora costa 50 EUR.
  La primera visita de 30 minuts és sempre gratuïta.

 • Quina dura té l’acció terapèutica?

  La durada i la intensitat de la teràpia, en gran part, depenen de cada persona. Segons els objectius i el diagnòstic principal acordem l’horari de les visites. En la majoria dels cassos hi ha una dinàmica semblant: això vol dir que els canvis significatius apareixen entre les 8 i les 10 consultes, tot i que els efectes a curt termini ja s’observen després de cada visita.

  Per començar, recomanaria fer una consulta a la setmana i, després de veure els primers canvis, continuar amb el ritme d’una consulta cada 2 o 4 setmanes. Aquest tipus d’encontres es fan cada vegades menys freqüents fins que ja no són necessaris.

Psicologa rusa Barcelona, psicologa familiar rusa, Psicologa Sant Cugat del Valles, terapia familiar Barcelona, Sant Cugat psicologa familiar